kağıtta balık

Kağıtta balık yapmak için levrek veya çipura ya da dilimlenmiş somon kullanabilirsiniz. Hepsi de lezzetli olur. Özellikle levrek fırında pişirilince daha güzel oluyor. Hazırlanan kağıtta balık yapmanın en güzel tarafı da lezzetin kağıt içine hapsedilmesidir. Bu şekilde pratik ve temiz bir pişirme… – http://www.yemekeli.com/kagitta-balik

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Google fotoğrafı

Google hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Connecting to %s